Parttime & Fulltime Schoonmaak

Hotel de Woudzoom zoekt parttime en fulltime collega’s voor schoonmaak

Over ons

Hotel de Woudzoom is een middelgroot hotel in Spier, gemeente midden Drenthe. Dit hotel is recent overgenomen door een nieuwe eigenaar. Om het team te versterken zoeken wij collega’s die willen schoonmaken in hotel de Woudzoom. Het hotel ligt pal naast het nationaal park Dwingelerveld. We verwelkomen alle sollicitanten en kijken ernaar uit langdurige relaties aan te gaan met mensen die gepassioneerd zijn over restaurants en hotels. Hieronder staat een lijst met eigenschappen en vaardigheden die we graag terugzien bij kandidaten die willen solliciteren.

Eigenschappen en vaardigheden

Positieve werkhouding
Plezier hebben in ruimtes netjes en presenteerbaar maken voor gasten
Spreekt Nederlands en/of Engels op basisniveau
Vriendelijke en open houding
Capaciteit om zelfstandig te werken
Pre (geen must): Relevante werkervaring in schoonmaak

Wat verwachten wij van jou

Je hebt een goede werkhouding, je vindt omgang met mensen leuk en je vindt het leuk om als receptionist en bedieningsmedewerker te werken. Je bent fulltime of parttime. Ervaring in de schoonmaak is een pre maar geen must.

Wat bieden wij

Wij bieden een gezellige werkomgeving waar je in overleg met het team flexibele uren kan draaien. Er zijn mogelijkheden om door te groeien in het bedrijf als je dat leuk vindt. Als je Nederlands spreekt zijn er verschillende mogelijkheden om andere functies te bekleden.
Naast het bovenstaande bieden wij een CAO conform salaris en vakantietoeslag.

Geïnteresseerd in deze functie?

Mail dan jou CV naar info@hoteldewoudzoom.com