Receptie & Restaurant Medewerkers

Hotel de Woudzoom zoekt parttime receptie en restaurant medewerkers

Over ons

Hotel de Woudzoom is een middelgroot hotel in Spier, gemeente midden Drenthe. Dit hotel is recent overgenomen door nieuwe een nieuwe eigenaar. Om ons team te versterken zoeken wij receptie en restaurant medewerkers voor hotel de Woudzoom. De Woudzoom ligt pal naast het nationaal park Dwingelerveld. We verwelkomen alle sollicitanten en kijken ernaar uit langdurige relaties aan te gaan met mensen die gepassioneerd zijn over restaurants en hotels. Hieronder staat een lijst met eigenschappen en vaardigheden die we graag terugzien bij kandidaten die willen solliciteren.

Eigenschappen en vaardigheden

Relevante werkervaring in bediening en/of receptie.
Positieve werkhouding
Zelfstandig kunnen werken
Passie voor omgang met mensen
Spreekt Nederlands en Engels op basisniveau
Vriendelijke en open houding
Kunnen presteren onder druk
Capaciteit om zelfstandig en in teams te werken
Pre: SVH Diploma
Pre: BHV Diploma

Wat verwachten wij van jou

Je hebt een goede werkhouding, je vindt omgang met mensen leuk en je vindt het leuk om als receptionist en bedieningsmedewerker te werken. Je bent fulltime beschikbaar, je bent een teamplayer en je vindt het leuk te leren. Horecaervaring is een pre maar geen must.

Wat bieden wij

Wij bieden een gezellige werkomgeving waar je veel verschillende aspecten van het restaurant en hotelwezen kan leren. Bij ons kan je je loopbaan verder ontwikkelen en op den duur ook andere functies binnen het hotel bekleden. Wij zin bereid om op korte en lange termijn te investeren in onze collega’s. Naast deze mogelijkheden bieden wij een CAO conform salaris en vakantietoeslag.

Geïnteresseerd in deze functie?
Mail dan jou CV naar info@hoteldewoudzoom.com